Energicoachen

Bosse Enmalm arbetar som energicoach och termograför på Hemmastadd.

I sitt arbete hjälper han villaägare med att göra rätt investeringar för att spara pengar i huset, så att man inte behöver chansa och riskerar att göra onödiga eller till och med dåliga renoveringar. När man “köper grisen i säcken” är det stor risk att man inte får igen pengarna för sin renovering, men om man först tar reda på vad som behöver göras i huset kan man sedan tryggt göra rätt investeringar.

Vi hjälper dig åtgärda rätt fel!


Fuskbyggare?

Bosse hjälper även de olyckliga villaägare som redan har gjort en renovering och sedan fått problem, där han ofta kan ta fram bilder på problemen – även om de gömmer sig bakom trä, gips, sten, kakel eller betong. Med vår IR-kamera får man svart på vitt vad det är för problem som uppstått, oavsett om man måste bevisa något för hantverkaren som utfört arbetet eller själv ska ta itu med reparationerna.


Energicoachen Bosse

För Bosse har energi, byggnation, renovering, miljö och teknik varit stora intressen ända sedan barnsben. Om du hör av dig till honom så besvarar han gärna dina frågor om värmekameror eller termografering.

Hör av dig till bosse@hemmastadd.se eller direktnummer 0706 – 05 05 08